top of page

Дизайн

Дизайнът е в основата на Вашия проект. Дизайнът привлича вниманието, насочва и комуникира преназначението и предимствата на вашия продукт. С дизайна вие определяте таргета, насочвате зрителя към стойностните характеристики и ценовия ресор.

Дизайнът е най-бързият куриер на рекламното послание – кои сте вие, какво правите и предлагате и колко струва. Днес, вече тренираното око на зрителя улавя и прочита от пръв поглед това и решението не закъснява.

Работейки с прецизно изработен и категоризиран илюстративен материал, съчетан с типография насочваща към съвременни естеически заявки и баланс, дизайнът Ви би свършил незаменима част от "флирта" с купувача.

Продукът ви ще излезе една крачна напред пред останалите.

До голяма част добрите резултати и успехът на Скай принт се дължат на безкомпромисната изработка на дизайна в студията ни.

Дизайнът създава Вашия престиж, не пестете от дизайн!

Появата на нашата малка, но с претенции за висок стандарт печатна база е провокирана от необходимостта, нашите дизайни да се тиражират с безкомпромисно качество. Студиото ни за графичен дизайн е едно първите в България и е автор на едни от най-популярните брандове на пазара. Повече за него може да научите TУК.

Преди всичко - ДИЗАЙНЪТ! 

Клиентът трябва да се чувства горд с имиджа на своя продукт.

bottom of page